Plantje Tuin

Aan de Harderringweg in het buitengebied van Biddinghuizen is voormalig Kwekerij Aalderink gevestigd, tegenwoordig beter bekend als PlantjeTuin.nl|Kwekerij Aalderink.

Cees en Anne-Marie van der Weijden-van Dijke, zijn de nieuwe eigenaren en namen vorig jaar de kwekerij over van de inmiddels 80-jarige Gerrit Aalderink.

Gerrit Aalderink is er blij mee dat wij het over hebben genomen. 

Voor ons biedt dit kansen voor het uitoefenen van een zelfstandig beroep. Voor de overname hebben we eerst een dag in de week met Aalderink mee gelopen om te kijken of deze kwekerij wel wat voor ons is. Cees heeft veel affiniteit met deze branche en het sluit ook aan op zijn opleiding aan de bosbouw- en cultuurtechnische school en Anne-Marie kan haar creativiteit er goed in kwijt.

Dat deze kwekerij op ons pad kwam was voor ons een enorme kans en uitdaging. Twintig jaar geleden kochten we ons huis met de schuur, waarin we een caravanstalling zijn begonnen. Dat is nu goed te combineren met de kwekerij. We hebben inmiddels klanten in alle gemeentes van Flevoland en deels buiten de polder.Share our website